Харківські патрульні не маючі уяви про ПДР наражають на небезпеку громадян

Мабуть те що вони їздять містом навіть не знаючи правила дорожнього руху не є такою великою проблемою у порівнянні з тим що вони наражають громадян на небезпеку.

Сьогодні в ранці після оголошення повітряної тривоги екіпаж, командир якого присутній на фото, провокував ДТП, а потім ще не заподіяв ніяких дій для складання протоколу в безпечному місці, а саме в бомбосховище.

Саме патрульні повинні захищати життя та здоров’я громадян. Патрульний поліцейський на прізвище Хромов не тільки не намагався захистити водія та пасажирів спровокованого ним автомобіля, а ще й поводився дуже образливо, не слухав зауважень та пояснень.

Суть, якби правопорушення, полягає в тому, що не всі люди, та патрульні поліцейські знають правила дорожнього руху. Тому ми не будемо зараз передавати всі тонкощі порушення ПДР тими хто повинен слідкувати за їх виконанням, тим більше що має бути суд з адміністративної справи. Винних з’ясує суддя.

Якщо буде прийнято рішення про те що поліцейські не правильно розуміють правила проїзду перехрестя, та руху по трамвайних коліях, тоді доведеться ставити питання про службову відповідність порушників. Крім того, з’являться питання до керівництва харківських патрульних поліціантів, а також доведеться наполягати на перевірці інших співробітників на знання ПДР.

Поки що можна сказати, що поліцейські грубо порушили правила, а саме пункт  11.8  ПДР України.

Загрузка…