Харківських дітей занурять в англомовне середовище

Незабаром у Харкові стартує нова программа з вивчення англійської мови для дітей - "Smart Owl"

Харківських дітей занурять в англомовне середовище
фото Insidernews

Короткі, але як кажуть організатори, ефективні курси англійської мови пройдуть влітку у Харкові в рамках проекту «Smart Owl». Учнями стануть 20 дітей віком від 7 до 14 років. Протягом 45 днів їх навчатимуть учасники Міжнародної програми з обміну випускників “Flex”. Кожен з них жив у США протягом року, тобто знаходився в англомовному середовищі, де немає змоги спілкуватися українською чи російською мовою. Цю ж методу “мовного середовища” використають при навчанні у «Smart Owl». До розробки проекту долучилися “Харківський обласний центр молоді” та ХОДА.

— Ми хочемо навчити дітей думати англійською мовою. Під час занять (ігор, перегляду фільмів, спілкування) буде заборонено розмовляти українською чи російською мовами. Лише англійською. Так ми зануримо дітей в англомовне середовище, — говорить викладач проекту, Альона Танчук. Вона як і три інші викладачі представлятиме “Flex”.

Реєстрація на “Smart Owl” почнеться з 1 липня. З 3 по 5 липня на дітей чекають тести — це лише перший подібний проект, учнів з нульовим рівнем знання англійської поки що не братимуть. Закінчаться заняття 12 серпня.

Організатори «Smart Owl » мають надію, що незабаром проект стане регулярним. Тоді до нього зможуть долучитися усі охочі.

Загрузка…