Харків’янина можуть засудити до довічного ув’язнення

32-річному Харків’янину інкримінують умисне вбивство з корисливих мотивів та розбій.

фото інтернет

За інформацією місцевої прокуратури досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні минулого року безробітний чоловік, будучи напідпитку, вирішив дістати ще спиртне. Як відзначив керівник Харківської прокуратури №3 Руслан Скуратович чоловік знав, що у 78-річної сусідки є самогон, яким вона розраховувалась за допомогу по господарству, взяв молоток і прийшов до її квартири запропонувавши свою послугу в обмін на спиртне. Коли жінка відмовилась, розлючений чоловік накинувся на сусідку з молотком та став бити іі молотком по голові.

— Від отриманих травм жінка померла. Після цього зловмисник забрав каністру з 2,5 л самогону, а також мобільні телефони жертви. Знайденими ключами від квартири зачинив за собою двері і пішов до себе додому, — розповів керівник місцевої прокуратури.

Харківська місцева прокуратура №3 направила до Орджонікідзевського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно 32-річного харків’янина за  п. 6 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з корисливих мотивів та розбій). Максимальна  санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Загрузка…