Які заходи чекають на харків’ян в новорічні свята?

Новорічні ялинки, виступи вертепних колективів та інші розважальні заходи відбудуться в Харкові та Харківській області в прийдешні свята. Про це розповіли на прес-конференції в «Status Quo».

Які заходи чекають на харків’ян в новорічні свята?
фото insidernews

Починаючи з 29 грудня на Харківщині пройде низка святкових заходів. Так, завтра в Харківському театрі опери та балету імені М.В. Лисенка відбудуться дві новорічні ялинки. В рамках програми, для дітей покажуть виставу та проведуть конкурси й розважальні номери.

Вже після Нового року, а саме 5, 12, 13 та 14 січня, в Театрально-концертному центрі також заплановані новорічні ялинки. Як зазначив Олег Яцина, директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, на ці свята запрошені діти з соціально-незахищених верств населення, учасників АТО, а також діти з різних районів Харківської області.

Один із наймасштабніших різдвяних заходів – «Вертеп-Фест» проходитиме 13 січня.

— На Майдані Конституції зберуться вертепні колективи та просто всі бажаючі. Після цього вони колоною попрямують по вулиці Сумській до площі Свободи, де о 13:00 почнеться урочисте відкриття Фестивалю. Потім відбудеться концерт кращих артистів. При цьому, до нас приїдуть колективи із Західної України (Івано-Франківської та Тернопільської областей), а також центральних регіонів, — розповів О. Яцина.

Також він додав, що «Вертеп-Фест» після святкового концерту матиме продовження. Вертепники будуть виступати в різних місцях Харкова —  супермаркетах, інтернатах для дітей та просто на вулицях.

Загалом в Харкові та районах Харківської області планується провести близько 200 новорічних ялинок. В них візьмуть участь 25 тисяч дітей.

Загрузка…