6 + 1 = допомога!

Головне Управління ДСНС України у Харківський області отримали від комерційного підприємства благодійну допомогу — сім спеціалізованих автомобілів. В даному випадку це не просто автотранспорт для перевозки особового складу до місць виконання невідкладних завдань, а в першу чергу — спеціалізований автомобіль аеродромного гасіння який призначений для з вогнем на великих площах загоряння.

— З перших хвилин широкомасштабного вторгнення, ми побачили, що нам недостатньо пожежної техніки, — каже начальник ГУ ДСНС України в Харківський області Олександр Волобуєв. – Нам потрібно більше захисного одягу і багато іншого. В цій ситуації нам дуже велику допомогу надавали благодійні та волонтерські організації.

В автопарку ГУ ДСНС недостатньо було навіть великих вантажних автомобілів, для вивезення розібраного брухту на завалах.

— Майже півроку ми займалися усякою перепискою та переговорами, — розповів керівник ТОВ «Агроінвест Холдінг Старовірівка» Олег Кіяшко. – Ми дуже раді, що змогли допомогти нашому рiдному мicту, та підтримати наших хлопців, чия праця не менш важлива ніж щоденний ратний подвиг бійців на передовій.

Залишається тільки додати, що автомобіля аеродромного гасіння ніколи не було в розпорядженні бійців ДСНС Харківщини. Вони зможуть його використовувати ще й як цистерну з додатковим об’ємом води при гасінні великих пожеж.

 

Довідка: Кiяшко Олег Борисович, Харків’янин, засновник «Агроiнвест – Холдiнга», в який входить ряд сільськогосподарських підприємств. За рейтингом структура посягає 61 місце по Україні. Неодноразово здобував звання «Лідер галузі» («Leader of the branch»), «Лідер року».

 

Загрузка…