Анатолій Єгоров: Перед нами постає завдання захищати Україну з середини від внутрішніх ворогів

Журналіст InsiderNews поспілкувався з очільником Ініціативної групи Національного Корпусу Донеччина Анатолієм Єгоровим. Про завдання партії Андрія Білецького на Донбасі, про проекти Національного Корпусу читайте у інтерв'ю.

Анатолій Єгоров, Національний Корпус Донеччина

Анатолій, як давно ви в «Азовському Русі», чим займалися до Національного Корпусу та яку зараз обіймати посаду?

Я обіймаю посаду голови Ініціативної Групи Національного Корпусу Донеччина. До початку бойових дій на Донбасі був лідером одної з ультрас фірми Донецького клубу ФК «Шахтар». З 2015 року став до лав полку АЗОВ. З появою «Азовського руху » став головою Цивільного Корпусу «АЗОВ» Добропілля. З часом головою Національного Корпусу Донеччина.

Які проекти Національного Корпусу зараз працюють на Донеччині та яка спеціалізація цих проектів?

У нашій області на жаль лишається актуальним питання гуманітарної допомоги населенню, з цих міркувань нами було створено Національну Службу Допомоги. Цей проект спеціалізується на наданні першої допомоги людям які постраждали від обстрілів, а саме ми тимчасово забезпечуємо постраждалих гарячою їжею, та напоями, що не мало важливо в зимовий час. Також надаємо фізичну та при необхідності першу домедичну допомогу.

Національний корпус Донеччина

Якими рисами повинні володіти активісти Національного Корпусу та чим вони займаються?

Активісти Національного Корпусу повинні бути Державниками, патріотами, повинні бути соціально-активними, бути вимогливі до самих себе та бути сумлінним і старанним. Наші активісти можуть організовувати суспільні заходи, розповсюджувати ідею Нової України, ініціювати та реалізовувати власні проекти та розвиватися в лавах організації.

Яка найголовніша ціль Національного Корпусу Донеччина?

Наша першочергова ціль забезпечити населення відповідальними представниками влади, забезпечити розвиток національного господарства та створити програму для відновлення екологічної складової Донеччини, також перед нами постає завдання захищати Україну з середини від внутрішніх ворогів, а саме зрадників, корупціонерів та популістів які знищують країну з середини.

Єгоров, Нацкорпус Донеччина

З яких питань найчастіше до вас звертаються жителі міст області?

До нас звертаються люди з різноманітними проханнями та питаннями, починаючи від побутових питань і завершуючи питаннями більш масштабного характеру такі як: незаконна вирубка зелених насаджень, спроби влади закрити дошкільні заклади за незрозумілих або хибних причин. Ми намагаємось миттєво реагувати на такі звертання та доводимо розпочаті справи до справедливого та логічного завершення.

Загрузка…