Антикорупційний форум у Харкові: зрада +перемога = «зрадомога»

Антикорупційний форум у Харкові: зрада +перемога = «зрадомога»
фото Insidernews

Слова «зрада» та «перемога» вже досить давно, та певно на довго, увійшли до лексикону українських мережевих бійців. Тому не дивно, що антикорупційний форум який пройшов 23 жовтня у Харкові отримав назву «Антикорупція: зрада# чиперемога#».Він зібрав представників місцевих громадських організацій, активістів, правозахисників, юристів, журналістів, та навіть одного справжнього детектива НАБУ. Почався форум із виступу найвідомішого антикорупціонера країни Віталія Шабуніна з Києва.

Він не затримався на довго у приміщені медіа-центру «Накипело», де проходив форум. Інші ж учасники заходу ще декілька годин обговорювали тонкощі боротьби з корупціонерами. Говорили багато, і найчастіше правильні речі. І покладаючи руку на серце слід визнати – успіхи у вітчизняних антикорупціонерів є. Так само, як слід визнати й те, що проблем більш ніж достатньо. Однією з головних тем стала взаємодія між уповноваженими антикорупційними органами та громадянським суспільством.

А наприкінці форуму як завжди підсумували: зради багато, а перемога над корупційною гідрою неминуча. Або як мінімум необхідна для нормального життя, та й самого існування Української держави. #Зрада та #перемого злилися у #зрадомогу.

 

Загрузка…