Національний Корпус у Сєвєродонецьку пікетував Луганську держадміністрацію з вимогою зупинити підвищення цін на газ

Нацкорпус, пикет Луганской обладминистрации 23 октября

23 жовтня Національний Корпус перед будівлею Луганської обласної військово-цивільної адміністраціі провів упереджувальну акцію, мета якої – недопущення необґрунтованого підняття тарифів на газ та комунальні послуги для пересічних громадян.

Приводом для акції стали не тільки плани уряду збільшити ціни на газ для населення, а й активність деяких політичних сил, які традіційно спекулюють на темі підвищення тарифів.

Луганським осередком ПП «Національний Корпус» була поширена заява з вимогами та пропозиціями партії Андрія Білецького. Зокрема в заяві говорится про те, що Національний Корпус закликає політиків припинити спекуляції на «газовій темі», а зосередитись на розв’язання питань підвищення тарифів з урахованням соціального захиста населення.

Активісти Національного Корпусу передали звернення до Президента України Петра Порошенка та спікера Верховної Ради Андрія Парубія з пропозиціями, щодо комплексного виріщення проблеми тарифів. Звернення з вимогами підисав Юрій Клименко заступник Луганської обладміністрації.

Северодонецк, пикет облажминистрации, Нацкорпус

В. Кириллов на пикете обладминистрации, октябрь 2018

Петиция президенту, пикет Лугансокй обладминистрации, октябрь 2018

джерело

 

Загрузка…