У Харкові «бджоли» протестували проти «меду»

У Харкові «бджоли» протестували проти «меду»
фото Insidernews

Харківські представники партії «Батьківщина» провели мітинг проти підвищення цін на газ для населення. Прихильників Юлії Тимошенко не злякав ні дощ, ні колишнє прізвисько їх лідерки «газова принцеса». Загалом біля будівлі ХОДА зібралось ледь більше десятків мітингарів. Озброєні державними прапорами та партійною символікою вони вимагали у президента не підвищувати ціни на газ для населення та припинити «ходити з простягнутою рукою» до МВФ.

— Наша політична сила завжди послідовно відстоювала справедливі тарифи на комунальні послуги для українців. Так само, як і Юлія Володимирівна завжди наполягала на розвитку власних, українських газових родовищ, — заявляє «ветеран» (так вона назвалась сама) партії «Батьківщина» Ніна Леонтіївна.

Тай загалом усі виступи на заході зводились до двох тез: «ціну на газ піднімати не можна» та «Юлія Володимирівна коли стане президентом зробить все добре». Очевидно, що більшість учасників мітингу люди похилого віку надихались спогадами про щасливі роки прем’єрства «Леди Ю». Також вони зібрали підписи під зверненням до Президента. У ньому знову ж таки закликали до недопущення підвищення ціни на газ. На цьому мітинг і закінчився.

Загрузка…