Чим далі, тим цікавіше

В мережі хвилю зацікавленості підняли публікації про вручення підозри фігурантам розслідування з дерибану грошей ННЦ ІСЕ ім. засл. проф. М.С. Бокаріуса.

У короткоці слід нагадати суть справи. Учора одному з учасників схеми з дерибану грошей виділених на будівництво лабораторного корпусу інституту вручена підозра у вчиненні злочину. Це вже друга підозра, а точніше це вже другий фігурант кримінального провадження.

Крім того, в ряді телеграм-каналів Харкова з’явилась фотографія з місця події. Якщо придивиться, то можна без проблем впізнати інтер’єр дуже дорогого ресторану міста. Це підприємство «громадського харчування» під назвою «Лобстер». Для довідки, невеличка порція салату під назвою «Авокадо з пряним крабом» коштує більше тисячі гривень, а тости (шматочки хліба) до устриць усього сімдесят гривень.

Виникає питання: «Скільки треба було закупити фундаментних блоків на будівництво лабораторного корпусу, або яку зарплату треба мати, щоб через більше ніж півроку після звільнення, дозволити собі обід в цьому ресторані?»

Мабуть не тільки в нас є таке питання, бо зі слів працівників правоохоронних органів, далі ще буде…

Загрузка…