Голова ХОДА провела особистий прийом громадян у компанії «Житлобуд-2»

фото інтернет

Юлія Світлична зустрілася з колективом компанії «Житлобуд-2» та передала державну нагороду голові наглядової ради товариства Юрію Кроленку. Вона зазначила, що Харківська область традиційно займає лідируючі позиції в Україні за темпами будівництва та здачі об’єктів у експлуатацію. У регіоні працюють понад 380 будівельних компаній. І «Житлобуд-2» — одна з передових.

-Компанія бере участь у реалізації обласних проектів. Ви створюєте історію, яскраві візитівки Харкова та Харківської області. Сьогодні хочу сказати слова подяки за вашу працю. Вона надзвичайно важлива, — підкреслила керівник області.

Вона передала державну нагороду — Орден князя Ярослава Мудрого V ступеня — голові наглядової ради товариства «Житлобуд-2» Юрію Кроленку.

-Це історичний для тресту день. Настільки високого гостя за всі 75 років існування нашого колективу в нас ніколи не було. Це визнання нашої заслуги перед областю. Визнання нашого колективу, який вміє викладатися, коли потрібно напружитися, й працює стабільно, коли йде робочий режим, — сказав Юрій Кроленко. -Висловлю думку нашої команди, що всі завдання, які будуть поставлені областю, будуть виконуватися найсумліннішим чином.

Також Юлія Світлична провела особистий прийом громадян у компанії, у ході якого до голови зверталися з питаннями ремонту доріг, налагодження транспортного забезпечення, розвитку медичної інфраструктури. Також громадяни просили сприяння у виділенні матеріальної допомоги на лікування. Керівник області зазначила, що жодне з питань не залишиться без уваги.

Загрузка…