Голова ХОДА зустрілась з колективом Харківської гімназії № 116

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична ознайомилася з роботою закладу та реалізацією в ньому концепції Нової української школи, а також поспілкувалася з колективом. Учні гімназії демонструють одні з кращих результатів на учнівських олімпіадах та конкурсах-захистах робіт МАН.

-Ми приділяємо особливу увагу розвитку та підтримці освіти в області. Це дає нам можливість підвищувати кваліфікацію вчителів і, безумовно, домагатися більш високих результатів учнів, — зазначила керівник ХОДА. — Нам приємно констатувати, що сільська освіта вже «підтягується» до рівня міської. Талановиті діти живуть не тільки в обласних центрах. І головне — підтримати, надихнути, дати можливість повірити в себе та, безумовно, дати все необхідне, щоб дитина змогла домогтися того, чого прагне.

За останній рік капремонти провели в 200 школах області. Також для навчальних закладів закупили понад 1,5 тисячі комп’ютерів і обладнання для більш ніж 100 кабінетів.

Під час зустрічі з колективом Юлія Світлична передала державну нагороду її директору — Оксані Бугаковій, якій надано звання «Почесний працівник освіти».

Загрузка…