Голову Лозівської РДА Краснопьорова звільнено під тиском «Національного Корпусу»

Голова Лозівської РДА стверджує, що вирішив звільнитися ще давно

На балансі Лозівської державної адміністрації стоїть спортивна школа «Спартанець», яку Краснопьоров обіцяв передати батькам маленьких спортсменів в оренду на 10 років під оздоровления та тренування вихованців.

На той час спортивна база перебувала в жахливому стані, була повністю непридатна для використання за призначенням. З дозволу Краснопьорова школу було відремонтовано коштами батьків на суму понад 300 000 грн.

Однак, коли вже були зроблені капітальні ремонти, виявилося, що ця база під час оренди не може використовуватися у навчально-тренувальній, виховній та оздоровчій діяльності.

Більше того, сумнозвісний голова райадміністрації почав використовувати базу в своїх комерційних цілях, не повертаючи батькам майно, куплене за їх кошти.

Окрім цього Краснопьоров через тендери підконтрольної йому фірми постачав в освітні заклади району неякісну питну воду.

Теж звільнений заступник Краснопьорова Андрій Шевченко перерозподіляв бюджетні кошти через тендери на фірму свого сина. Впевнені, не без участі свого керівника.

Саме завдяки тиску активістів та громадському контролю, керівництво області звернуло увагу на корупціонера та вжили заходів по його звільненю.

Загрузка…