Google Україна презентували проект «Цифрове перетворення Харківщини»

фото интернет

Сьогодні в Харкові представили результати кампанії «Цифрове перетворення Харківської області», яку реалізували Google Україна у співпраці з Харківською обласною державною адміністрацією. Метою кампанії є підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів.

Спеціально для кампанії був створений сайт «Подорожуй по Харківській області» , де всі бажаючі зможуть знайти інформацію про найцікавіші місця в області.

-Наша співпраця з Google вже дає результати. Відтепер можна здійснити віртуальну подорож найцікавішими історичними місцями не виходячи з дому. Складайте маршрути, діліться ними з друзями, запрошуйте в гості — Харківщина завжди в тренді і завжди чекає на гостей! Відновлювати історичні пам’ятки будемо не тільки реставраційними роботами, — сказала голова ХОДА Юлія Світлична.

Завдяки 3D-турів на сайті можна зробити віртуальну прогулянку по Свято-Вознесенському собору, де зберігається одна з найзнаменитіших і шанованих святинь Східної України — чудотворна ікона Піщанської Божої Матері, насолодитися чарівною природою одного з найстаріших дендропарків України — Краснокутського дендропарку, вивчити Національний природний парк «Гомільшанські ліси» та відкрити для себе інші цікаві місця області.

https://www.facebook.com/100002235311576/posts/1734336563317504/

Загрузка…