Керівник області передала державні нагороди діячам Харківського району

фото інтернет

Під час робочої поїздки до Пісочина голова ХОДА Юлія Світлична провела нараду з керівництвом району та представниками органів місцевого самоврядування, зустрілась з громадою та вручила ключі від нових квартир дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування. А також передала Подяку Прем’єр-міністра України Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю та Почесну грамоту Кабінету міністрів України — Василю Чигрину, заступнику головного редактора місцевої газети «Трибуна трудящих».

Олег Чернобай подякував Юлії Світличній за увагу, яку вона приділяє розвитку Харківського району та Пісочина, зокрема.

-Такої уваги й підтримки з боку обласної адміністрації ніколи не було. Тільки з вашою допомогою маємо і нову школу, і дитячі садки, і фізкультурно-оздоровчий комплекс, а зараз – квартири для дітей-сиріт. Спасибі вам велике! — сказав селищний голова.

Василь Чигрин наголосив, що з кожним роком все більше в Харківському районі відбуваються події всеукраїнського рівня та відзначив, що з керівництвом області та з новообраним керівництвом об’єднаної громади досягнуть ще більших успіхів.

-Завдяки тому, що нарешті держава виконала свої обіцянки, віддавши кошти на місця, громадам, ми змогли побудувати й школу, і ФОК. У Південному будуватимемо садок, якого теж зачекалися. Роботи вже почалися, зволікати не будемо, — сказала Юлія Світлична.

Голова ХОДА підкреслила, що такі можливості для розвитку районів та населених пунктів області з’явилися завдяки децентралізації, ініційованій Президентом України.

Загрузка…