Команда волонтерів евакуювала дитячий будинок із Харкова

детский дом Харьков

Убезпечити дітей-сиріт від ворожих обстрілів та створити максимально комфортні умови для їхнього життя — пріоритетна задача волонтерської команди Ю.Гордієнко.

Сьогодні дитячий будинок сімейного типу у повному складі вихованців та вихователів переїхав до Чернівців.
Відповідальність за транспортування, проживання, харчування та всі побутові потреби нових переселенців повністю взяла на себе команда волонтерів на чолі з Юрієм Гордієнко, президентом міжнародної академії захисту прав людини. На забезпеченні цієї волонтерської команди вже є 6 дитячих будинків сімейного типу, вихованці центру соціально-психологічної реабілітації та багатодітні родини.
Під керівництвом Віктора Скігара, українські організації та жителі Канадської провінції Саскачеван також надають значну допомогу у евакуації дітей із зони бойових дій та систематично перераховують фінансову допомогу нашій армііі та фонду «Повертайся живим» ще з 2014 року.
Волонтери вже надали допомогу більш них 200 дітям. Вихованців кількох дитячих будинків та багатодітних родин евакуюють в Чернівецьку область. А зворотнім рейсом, за сприянням заступника губернатора у Чернівецькій області Богдана Ковалюка, на Харківщину доставляють медикаменти та продукти харчування.
Волонтери готові допомагати в організації евакуації дітям, які зараз знаходяться в небезпеці та вдячні за будь-яку допомогу небайдужих українців. Телефон для зв’язку із волонтерською групою

+380976160000

Загрузка…