Мирослава Мислу нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно)

"За вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатности Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов'язків"

Бійця «Легіону Свободи», «сокільця», офіцера 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Мирослава Мислу, який загинув у війні за Україну 2 жовтня 2016 року поблизу населеного пункту Кримське, що на Луганщині, Указом Президента України нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

«За вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатности Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов’язків», — ідеться у відповідному указі, розміщеному на сайті Президента України.

Нагадаємо, що раніше до Президента України із клопотанням про представлення до державної нагороди бійця «Легіону Свободи», «сокільця», офіцера 93-ї ОМБ Мирославова Мисли зверталися народні депутати від Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Також з ініціативою про представлення Мирослава Мисли до державної нагороди зверталося і Міністерство оборони України.

Прес-служба Харківської обласної організації ВО «Свобода»

Загрузка…