«Молоді таланти Харківщини» отримали сертифікат на 300 путівок у літні оздоровчі табори

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична привітала учасників фінального гала-концерту фестивалю «Молоді таланти Харківщини» з Днем захисту дітей. Цього року участь у фестивалі взяли понад 5000 виконавців з районів та міст Харківщини. Участь у фінальному гала-концерті в ХНАТОБі ім. М.В. Лисенка беруть 30 найкращих хорових та хореографічних колективів, що перемогли на районних етапах змагань. Вони  змагалися в номінаціях: вокал, хореографія, інструментальне виконання, напрямки молодіжних субкультур.

Керівник області у своєму відеозверненні, що транслювалося на головній сцені концерту, відзначила, що кожен день має бути і є для нас Днем дітей. Адже саме діти – наше майбутнє.

-У вас ми віримо. На вас покладаємо сподівання. Для вас будуємо. Для вас створюємо країну, в якій хочеться жити, — наголосила Юлія Світлична.

Кращі учасники фестивалю отримали сертифікат на 300 путівок у літні оздоровчі табори. Сертифікат від голови ХОДА переможцям передав її заступник Анатолій Бабічев,

-Путівки були закуплені коштом обласного бюджету. Діти відпочинуть у літніх таборах оздоровлення на території Запорізької області, — сказав заступник голови ХОДА.

Він також повідомив, що понад 60 творчих колективів візьмуть участь у конкурсній програмі в рамках проекту Kharkiv Talents — 2018.

Загрузка…