«Мы напишем в спортлото…»

Чорнобильці будуть вимагати відставки губернатора Світличної. Свою шефиню підставила в.о. начальника департаменту охорони здоров’я Галина Сіроштан

Чорнобильці лютують. За їх словами 22 лютого мав відбутися спільний круглий стіл за участі Галини Сіроштан . Проте начальник обласного департаменту охорони здоров’я проігнорувала цей захід. На який, між іншим, зібралися представники більш як 30 громадських організацій. Усю свою образу та лють вони виплеснули на прес-конференції у прес-центрі «Накіпело». Також свої претензії до обласної та державної влади озвучили представники підприємців Харківщини.

-Ми обуренні просто до глибини душі. Пані Сіроштан було попереджено про круглий стіл за місяць. Сказала, що прийде. І тут, без пояснення причин вона нас так «кинула»! Ми це так не залишимо. І будемо вимагати відставки… Світличної, — несподівано говорить Борис Коротков голова Харьковского ГО «Чернобильский спас».

На його думку, та думку інших спікерів, саме губернатор відповідальна за поведінку Сірошатн. Водночас Борис сумує за колишнім губернатором Харківщини Игорем Райніним. Той, вважає чорнобилець, приділяв куди більше уваги проблемам його соціальної групи.

Та у губернатора є шанс помиритися з чорнобильцями. Для цього, каже Коротов, достатньо просто зустрітися з ними і поговорити. Якщо Світлична не прислухається чорнобильці писатимуть до Презедента.

Загрузка…