На «Барабашово» провели обшуки

фото Facebook

Вчора, 4 грудня, в рамках кримінального провадження за ст. 212 ККУ «Ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів)», спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Східного регіонального управління Держприкордонслужби України із залученням спецпідрозділу «Дозор», спільно із співробітниками ГУ ДФС в Харківській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області, було проведено ряд санкціонованих обшуків. Про це повідомили в Східному регіональному Уплавлінні ДПСУ.

Так, в ході проведених заходів, за місцем проживання членів злочинної групи та місцем розповсюдження вказаної продукції на ТРЦ «Барабашово» м. Харків, було вилучено понад 300 одиниць хутряних виробів на загальну суму 2 млн. 230тис. гривень, готівкові кошти в еквіваленті понад 100 тис гривень, банківські картки, документацію, яка підтверджує характер злочинних діянь.

Тривають подальші слідчо-оперативні заходи. Встановлюється повне коло осіб, причетних до ввезення та реалізації вказаної продукції, в тому числі й серед відповідальних посадовців.

Загрузка…