На Луганщині заблокована сторінка Нацкорпусу в мережи Facebooк

На Луганщині заблокована сторінка Нацкорпусу в мережі Facebooк
фото соц. мережи

Як повідомлялось раніше, вчора офіційні сторінки політичної партії «Національний Корпус» у соціальних мережах “Facebooк” та “Instagram” були забанені за публікацію «Ні — кремлівським окупантам»

Російський відділ Facebook розцінив це як «ворожий вислів», що стало причиною необґрунтованих дій адміністрації соціальної мережі.

— Блокування наших ресурсів в Facebook стає для нас на жаль регулярною справою. Влітку ми вже стикалися з подібною проблемою, коли за символику полку АЗОВ був заблокований наш перший офіційний ресурс. Наразі ситуація повторюється. На цей раз російська філія Facebook блокує нас за фразу «Ні російським окупантам», яка, на думку адміністрації сайту, має заклики до насильства. Дуже складно шукати чорну кішку там, де її немає. Водночас сторінки, так званих «Л/ДНР», продовжують працювати й ніхто їм не заважає. Так на даний момент виникає багато питань до адміністрації Facebook. Будемо скаржитися, писати листи, однак судячи з попереднього досвіду, навряд чи це дасть результат, — прокоментували ситуацію в Луганському осередку ПП «Національний Корпус»

Зараз попри бан основного ресурсу, є проблеми й з роботою сторінки Луганського осередку.

Загрузка…