На переоснащення шкіл Харківщини виділено 80 млн грн

фото інтернет

В ефірі програми «Віддзеркалення» на  телеканалі АТН заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев зазначив, що за ініціативи Юлії Світличної на поліпшення матеріально-технічної бази шкіл в Харківській області було виділено 80 млн. грн., з яких 23 млн. грн. виділено в місто Харків.

-На сучасному етапі розвитку нашої країни, галузь, яка зазнала найбільших реформацій – це галузь освіти. Декілька років тому ми почали створювати опорні навчальні заклади. Підібрати досвідчених вчителів в маленькі сільські школи не завжди є можливим, тому ми вирішили об’єднувати маленькі школи навколо однієї великої , щоб іх не закривати. Це робиться для того, щоб буда можливість використовувати всю матеріально-технічну та вчительську базу для вивчення та викладання тих чи інших предметів, — повідомив Анатолій Бабічев.

Він відмітив, що минулого року на Харківщині працювало 22 опорні школи, а з першого вересня має запрацювати ще 19 опорних закладів. Також за декілька останніх років було закуплено близько 60 шкільних автобусів до шкіл області за кошт державного бюджету.

Загрузка…