Новий зал Харківської філармонії відкриється на початку року

фото інтернет

Директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков зазначив, що питання будівництва філармонії особисто курує глава ХОДА Юлія Світлична.

-Усередині основної зали фойє проводяться оздоблювальні роботи. Ми отримали індійський граніт, будівельники почали його укладання. Працюють у дві зміни. Обсяг роботи великий, за необхідності вони перейдуть на цілодобовий режим. Також закінчуємо 3D-панно. Всі його частини готові, йде їх складання і фарбування, — розповів Сергій Жуков.

У великій залі на наступному тижні розпочнуть монтаж люстр. Роботи проводитимуть львівські фахівці. Наступного тижня починається монтаж акустичної «мушлі», деякі елементи якої прийдуть у найближчі дні, а з 20 грудня розпочнеться монтаж крісел. У великій залі повністю закінчені роботи з фарбування золотом, в історичній залі-фойє проводяться роботи з монтажу ліпнини. Сергій Жуков наголосив, що всі будівельно-монтажні роботи, що залишились, будуть зроблені за графіком.

-На початку року зустрічаємось на першому концерті і даруємо місту свято! – написала Юлія Світлична на своїй сторінці у Facebook.

Фасад будівлі вже повністю готовий. Над входом залишилося встановити об’ємний напис «Харківська обласна філармонія».

https://www.facebook.com/100002235311576/posts/1954137171337441/

Загрузка…