Під час війни діти повинні мати надію

Евакуйовані діти-сироти з Харкова та Харківської області потребують постійного піклування, і мова йде не лише про базові потреби, а й про психологічну реабілітацію та адаптацію до нових умов життя.

Відчувши на собі весь жах військових дій, зараз вони мають як найшвидше пізнавати звичайні радості дитинства.

І, на щастя, є багато небайдужих людей, котрі вже традиційно влаштовують розважальні заходи для малечі. Так, 28 серпня 2022 року, Комісар Міжнародної Комісії Захисту Прав Людини м. Цюріх — Юрій Гордієнко, разом з керівництвом комплексу «Халабуда», організували у Чернівцях справжнє свято для маленьких переселенців. Катання на картингах, смаколики та ціла низка розваг з подарунками зробили цей день незабутнім і , звичайно, додали яскравих фарб до життя та позитивних емоцій.

Також, на цьому заході, голова ГО «Міжнародна Дипломатична місія «ОБСЄ» Юрій Полуектов нагородив меценатів ПП Батюкевича О. Г. орденом «МИРУ» другого ступеню та Куліковського М. М. орденом «МИРУ» першого ступеню за їх благодійну діяльність.

З перших днів війни ГФ «СХІДНА ВАРТА», БФ «Слобожанська варта» та українці об’єднуються задля допомоги і кожен від щирого серця робить свій внесок заради нашої спільної ПЕРЕМОГИ!

Загрузка…