Під час виступу Терехова школярі втрачали свідомість

фото Facebook

Сьогодні, 3 вересня, в салтівській школі № 145 під час урочистого відкриття стадіону близько 10 учням стало зле. Про це повідомив депутат Харківської міськради Ігор Черняк на своїй сторінці у Facebook.

-Відкриття було призначено на 10-00. Дітей до школи зібрали до 8-30. І вже з 9 почали виводити на стадіон. На пригрів. Високі гості в особі першого віце-мера Ігоря Терехова, потрібно сказати, прибули без запізнень. Ну і далі пішли урочистості з підготовленою програмою. Ось тільки багатьом дітям, які майже годину до цього стояли на сонці, почало ставати погано. Таких дітей виявилося багато — близько 10. Кількох винесли на руках за межі стадіону, де їм надавала допомогу шкільна медсестра, — написав Ігор Черняк.

Також депутат зазначив, що бригади швидкої допомоги на масовому заході просто не виявилося. Він сам викликав швидку, але чекати її довелося рівно півгодини, коли все вже закінчилося.

-Сьогодні це було більше схоже на часи дорого Леоніда Ілліча! Тільки раніше це були вітальні телеграми! І можна на кожному розі розповідати, що ми стаємо до тієї самої Європі все ближче і ближче. Але совок все одно нікуди не дівається, — додав Ігор Черняк.

Як повідомили «Коментарі. Харків», директор департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко сказала, що сьогодні в 200 школах проходили свята і неможливо біля кожного закладу поставити по швидкій.

https://www.facebook.com/igor.cherniak.121/posts/325127308048217

Загрузка…