У Харкові батькам допоможуть у вихованні дітей

фото інтернет

Вже всьоме в Харкові пройде регіональний Форум «Мудрі батьки – щаслива дитина». В рамках заходу відбудеться близько 30 майстер-класів та лекцій, а також виставка товарів та послуг дитячої індустрії, консультації з педіатрами та психологами. Під час Форуму батьки зможуть більше дізнатися про виховання, фізичний та інтелектуальний розвиток своїх дітей.

-Ідея проекту полягає в тому, що на одному майданчику, на одній території ми збираємо кращих спеціалістів – імунологів, психологів, педагогів, педіатрів, всілякі школи раннього та альтернативного розвитку наших дітей. Також буде присутня велика кількість лікарів та спеціалістів, до яких батьки можуть підійти, познайомитися, дізнатися потрібну їм інформацію, ознайомитися з послугами, які в місті надають ті чи інші компанії, — розповіла Вікторія Цвірко, організаторка проекту «Мудрі батьки – щаслива дитина» .

Однією з подій Форуму стане майстер-клас від Катерини Яновської, кандидатки медичних наук, доцентки кафедри пропедевтики педіатрії №2 ХНМУ. Вона прочитає лекцію про те, в яких випадках та як саме надавати невідкладну допомогу, коли потрібно викликати швидку допомогу. Також в рамках цього заходу пройде майстер-клас з бронхо-легеневого масажу та дихальної гімнастики. За словами Катерини Яновської, кашель у дітей є дуже розповсюдженою проблемою, на яку найчастіше скаржаться батьки. Минулого року на її майстер-клас завітало близько 130 людей.

Як зазначила Вікторія Цвірко, теми для лекцій та спеціалісти обираються виходячи з відгуків, які залишили учасники на попередніх Форумах. На заході також працюватиме анімаційна зона, де батьки на час участі в майстер-класах зможуть залишити під наглядом своїх дітей.

Форум відбудеться 22 квітня 2018 року в Premier Palace Hotel Kharkiv. Для участі необхідно зареєструватися, оскільки кількість місць обмежена. Всього Форум розрахований на 500 людей. На сьогодні залишилося біля 100 вільних місць.

Загрузка…