Підсумки зустрічі залізничників з керівництвом Харківської області

фото Facebook

19 березня в управління регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відбулась нарада керівництва підприємства у якій взяла участь голова ХОДА Юлія Світлична.

За словами в.о. голови правління «Укрзалізниці» Євгена Кравцова, 19 тисяч жителів Харківського регіону працюють на Південній залізниці. Цьогоріч  ПАТ «Укрзалізниця» акцентує увагу на соціальному забезпеченні залізничників. За рівнем оплати праці залізнична професія з 13-го місця піднялася до 8-го, так підвищили оплату для 70% професій.

-Вагомий крок до успіху – суттєва програма соціального забезпечення. До кінця 2018 року ми плануємо здати житловий будинок у Харкові, і 110 родин залізничників отримають власне помешкання. Ця соціальна програма вже в дії, і наша мета виконати її вчасно та якісно. Південна залізниця – найдисциплінованіша з усіх магістралей України, а це для нашої професії надважливо. — сказав Євген Кравцов.

А також він зазначив, що розпочались ремонтні роботи вантажних вагонів вперше за багато років. В планах відремонтувати 3500 вагонів.

Загрузка…