Харківщина долучається до реформування освіти

фото інтернет

2 липня в Харкові відбулась акція на підтримку Нової української школи як простору безпеки, на якій зібрались 600 вчителів, які з’їхалися в Харків на конференцію EdCamp Ukraine – 2018.

Вчителі створили фігури у вигляді знаку сонця (нова методика партнерства між вчителями та учнями), числа “50” (обмеження швидкості на дорозі), серця (символ любові та фізичного здоров’я) та абревіатури НУШ (Нова українська школа).

Голова ХОДА Юлія Світлична підкреслила, що ввечері 2 липня в Харкові в одному місці зібралася рекордна кількість освітян, які заявляють про безпеку в новій українській школі.

-Харківщина долучається до реформування освіти. Разом із Міністерством науки і освіти будемо робити все, щоб наші діти навчалися в безпечних і комфортних умовах, — зазначила керівник області.

Міністр науки і освіти України Лілія Гриневич зауважила, що безпека в школі включає багато аспектів — як фізичних, так і психологічних. І це важлива складова Нової української школи, і добре, що вона що стала темою цього флешмобу.

 

Загрузка…