Інститут ім. М.С. Бокарріуса відновлюється

Якщо казати біль точно, то відновлюється не тільки професійна середа, а й самі стіни стають більш дружними до науковців та експертів. Ми вже писали, що нове керівництво інституту посприяло ремонту криши та приведенню її у належний стан. На допомогу працівникам інституту та підрядникам «прийшли» найновітніші технології. А головне – скінчилися численні протікання…

Пройшов час і знов зміни. Від тепер в приміщеннях технічного поверха обладнані міста для зберігання речових доказів, документів, об’єктів дослідження. Просторі та чисті приміщення як найкраще відповідають цілям поставленим керівництвом наукового центру.

Відремонтована криша, відремонтовані приміщення технічного поверха дозволяють звільнити приміщення де раніш зберігалися вище зазначені матеріали, для більш вдалого використання. Наприклад в підвалі інститута тепер можливо обладнання деяких лабораторій, або робочих місць науковців… Але це вже буде зовсім інша історія.

Наостанок хотілося б додати, що роботи на технічному поверсі виконані із значною економією грошей виділених керівництвом інституту та Міністерством юстиції. Сподіваємось, що покращення умов праці співробітників зробить своє діло – експертизи стануть робити скоріше, а науковці до дадуть до скарбниці знань нові дослідження та методики.

Загрузка…