Подробиці відпочинку мера Харкова в італійських Альпах

фото інтернет

У п’ятницю, 20 липня, Харківський міський голова Геннадій Кернес разом із дружиною відправився у відпустку до Австрії. Як повідомили в Харківському антикорупційному центрі, до міжнародного аеропорту «Харків»  вони прибули на броньованих автівках, після чого чартер Bombardier Challenger 300 вилетів до австрійського міста Інсбрук.

«Літак, який замовили для перельоту Геннадія Кернеса, належить турецькій компанії MNG JET HAVACILIK AS. Як повідомляється на сайті компанії, вартість оренди цього літака складає 5 тис.дол. на годину. Нагадаємо, що в 2017 році заробітна плата Геннадія Кернеса склала 599 тис.грн. на рік.» — значиться в повідомленні.

Тобто, оренда чартерного рейсу могла обійтися Геннадію Кернесу в суму, що перевищує 5 річних заробітних плат міського голови, так як мінімальний час, на який можна замовити приватний літак для подібного перельоту, як правило складає не менше 1 доби.

Також, за інформацією власних джерел Харківського антикорупційного центру свою відпустку Геннадій Кернес буде проводити на одному з елітних курортів провінції Больцано, яка вважається одним з найбільш мальовничих куточків Італійських Альп.

https://www.facebook.com/1617481768528043/posts/2147820105494204/

Загрузка…