Презентація Школи медіа-патріотів в книгарні „Е-book”

Однією з проблем ефективності спротиву інформаційним атакам в гібридній війні, яку розв’язала Російська Федерація проти України, це відсутність кваліфікованих спеціалістів в інформаційно-медійній сфері.

фото Insidernews

У Харкові в Книгарні “Є” (вул. Сумська, 3), 27 червня 2017 року, відбулась презентація Школи Медіа-Патріотів та майстер-клас “Як уберегти себе під час інформаційної війни?”

Презентація проводилась головою Школи медіа-патріотів, Євгеном Бондаренко.

Школа Медіа-патріотів – це громадське об’єднання, що має на меті експертне просування соціальних проектів і громадських ініціатив для розбудови інформаційного простору України.

Основне питання, яке розглядалось на презентації, це протистояння пропаганді та критичність у її сприйнятті в умовах протистояння інформаційним атакам ворога, Російської Федерації, яка розв’язала гібридну війну проти України.

Євген Бондаренко розкрив основні аспекти діяльності медіа-експерта, яких буде готувати школа, а також про розбудову інформаційної сфери України. Доповідач наголосив, що в Україні відсутні спеціалісти, які б могли професійно та якісно надавати спротив інформаційним атакам ворога. На наочних прикладах презентатор проекту показав переваги й недоліки тих існуючих інформаційно-медійних проектів.

На запитання учасника цього майстер-класу, чому не спрацьовують ті заходи, які приймаються в Україні, пояснив просто: немає таких спеціалістів. Не готують їх і в навчальних закладах України. Тому, завдання їх проекту — це підготувати таких спеціалістів. Також повідомив, що такий проект буде започаткований і в Харкові десь з вересня поточного року.

 

Загрузка…