Про що харків’яни говорили з народними депутатами?

В Креативному хабі «Розвиток» відбулась зустріч громадськості міста Харкова з народними депутатами – Семеном Семенченко та Єгором Соболєвим.

фото інтернет

Нещодавно до Харкова завітали народні депутати України, члени політичної партії «Самопоміч» — Єгор Соболєв та Семен Семенченко. Під час зустрічі народні обранці зупинись на обговоренні головних політичних викликів, що стоять перед Україною сьогодні. Не оминули депутати й питання того, хто ж саме винен в існуючих проблемах держави.

-Завдяки тим людям, хто сьогодні виступає за «руський мир» в Україні, в державі збереглися три речі. По-перше, це корупція, рівень якої, на мою думку, сьогодні не зменшився, навіть порівняно з часами Віктора Януковича. По-друге, ці люди повністю зберегли їхню модель управління державою, а саме олігархів, через яких діє Росія. Третє досягнення цих людей – великий потік мігрантів з України, — зазначив Єгор Соболєв.

На його думку, сьогодні громадськість має тиснути на представників влади, щоб вони приймали ефективні рішення на користь країни.

-Отже, завдання цього року – повернути народних депутатів в стан, коли вони не можуть не виконувати волю суспільства, запропонувати парламенту та президенту набір рішень, які переведуть Україну з режиму клептократії в демократію. Також ми маємо запропонувати людей, які ці рішення будуть виконувати, — підсумував Єгор Соболєв.

Одним з проектів, над яким зараз працюють депутати є Комітет національного спасіння.  За словами Семена Семенченка, це формування вирішуватиме наявні проблеми в Україні.

-Ми створюємо Комітет національного спасіння. Його метою є розробка рішень й ми повинні змусити парламент прийняти їх найближчим часом. Також ми збираємо людей, що готові брати на себе відповідальність та йти працювати в силові структури, правоохоронні органи та інші відомства, — додав С.Семенченко.

Під час зустрічі з народними депутатами, мешканці міста та громадськість більшу частину часу ставили свої запитання. Через брак часу більшість з них залишилися без відповіді.

Загрузка…