Рецидивіста покарано — 8 років за гратами

Як повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, зловмисника, який уже двічі був засуджений – за грабіж та крадіжку, покарано до 8 років позбавлення волі.

фото інтернет

Про це розповів керівник місцевої прокуратури Дмитро Колодинський. Він зазначив, що улітку минулого року цей чоловік тольки звільнився з місць позбавлення волі, та вирішив нажитися за рахунок сусіда-пенсіонера, власника автомобіля «Шевроле».

-Уночі, будучи напідпитку, зловмисник узяв з дому сокиру і через паркан проник на територію чужого домоволодіння. Накинувся на 65-річного господаря та, погрожуючи сокирою, став вимагати ключі від гаражу та автівки. Пенсіонер вирвався і кинувся на вулицю кликати людей на допомогу. Тим часом нападник знайшов у будинку ключі, викрав автомобіль. Проте втекти не вдалося. Угонщик не впорався з управлінням — в’їхав у стовп і розбив автомобіль, — розповів Д. Колодинський.

Чугуївська місцева прокуратура довела у суді вину 31-річного місцевого жителя району за ч. 3. ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднанні з насильством, небезпечним для життя потерпілого).

Загрузка…