Сергій Жадан збирається зібрати 100 тісяч гривень

Сьогодні в інформаційному агентстві STATUS QUO відбулася прес-конференція щодо благодійного рок концерту до дня Небесної Сотні.

ресс-конференция С. Жадана, Яцина
фото: insidernews

Ця музична подія є ініцатівою Благодійного Фонду Сергія Жадана. Всі вилучені кошти з концерту підуть на підтримку родин загиблих службовців в АТО. Захід відбудеться 17 лютого о 19:00 в Театрально-концертному центрі (колишня мала сцена ХНАТОБ) На благодійному концерті виступлять: “Жадан і Собакі”, “Шана”, Олег Каданов з Оркестром Ч, “Папа Карло”. Сергій Жадан підкреслив:

 -Цей захід не є розважальним, наша мета- зібрати кошти на допомогу родин загиблих в АТО. Ми забезпечимо людей необхіднім: декому – готівку, декому- холодильник. Ми повинні підтримувати один одного, а не воювати.

Сергій каже, що не робить це заради піару. І запевняє, що все буде максимально прозоро. Найбільш зацікавлені можуть не тільки відвідати захід, але й прослідкувати за реальними цифрами у звіті про сбори коштів з концерту. Ця інформація знаходитиметься у Facebook на сторінці “Благодійного фонду Сергія Жадана”. Також організатори повідомили, що в серпні планується провести великий фестиваль “Ізюм” для мешканців Слобожанщини. В програму входитимуть різноманітні театральні та музичні події, а також експериментальні сучасні вистави.

Загрузка…