«Старгород» не буде транслювати ЧС-2018

фото інтернет

Націоналісти переконали адміністрацію ресторану «Старгород» не транслювати окремі футбольні матчі Чемпіонату світу з футболу-2018, який проходить в Росії.

Єдиний розважальний заклад, який не відмовився транслювати чемпіонат з країни агресора, як повідомив лідер організації «Фрайкор» Георгій Тарасенко, це пивний ресторан «Старгород».

Саме тому 18 червня напередодні матчу збірної Росії зі збірною Єгипту представники націоналістичної організації вирішили навідатися до адміністрації закладу й переконати керівництво в недоцільності транслювання цього футбольного чемпіонату у той час, як у країні йде війна.

Незважаючи на те, що розмова відбувалася у відносно напруженій атмосфері, в оточенні значної кількості екіпірованих охоронців, керівництво підтримало ініціативу активістів й через свого представника дало зрозуміти, що в їхньому закладі транслювання Чемпіонату світу з футболу-2018, яке мало відбутися 19 червня, буде скасовано:

-Руководству я все рассказал, объяснил, в принципе они поддерживают. Есть один маленький нюанс – есть люди, которые забронировали столы, поэтому сегодня с ними будут связываться менеджеры, объяснять им эту ситуацию, извиняться, возвращать деньги, – повідомив начальник охорони ресторану.

-Мы рады были это услышать, мы надеемся, что все так и будет, верим вашему слову, верим  их слову. В принципе все, на этом, я думаю, ситуация сегодняшняя исчерпана. Можем расходиться, – підсумував Георгій Тарасенко, після чого активісти залишили територію закладу.

Загрузка…