Суд тривав 40 хвилин…

«...захист підозрюваних у теракті 22 лютого 2015 року продовжує використовувати тактику затягування справи...»

фото insidernews

19 січня 2017 року Немишлянським районним судом м. Харкова було продовжено слухання справи за звинуваченням Дворнікова В., Башликова С. і Тетюцького В. у здійсненні терористичного акту, який відбувся 22 лютого 2015 під час ходи активістів Харківського Євромайдану, внаслідок якого від дії протипіхотної міни МОН-100 загинуло чотири людини, в тому числі два підлітки, а також було травмовано 9 осіб.

Судове засідання, як і очікувалось, закічилось ледь розпочавшись. Підсудний Дворніков заявив клопотання про заміну захисника. З цього судового засідання інтереси підсудного буде захищати адвокат Шаповалов Максим Валерійович. Після того, як суд допустив нового захисника до участі у справі, захисник заявив клопотання про надання йому можливості ознайомитись з матеріалами справи.

Сумнівно, що новий захисник зуміє ознайомитись з 16 томами кримінальної справи, адже у розпорядженні захисника лише один робочий , який можна використати для ознайомлення.

Власне чи встигне ознайомитись зі справою адвокат Максим Шаповалов, ми взнаємо в наступному судовому засіданні, яке призначене на 11 год 30 хв 23 січня 2017 року. Проте, всі ці маніпуляції захисту і підсудних – це лише затягування справи.

Загрузка…