Світлична привітала випускників автодорожнього університету

фото інтернет

У Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті 2 липня завершили навчання 1200 бакалаврів. Голова ХОДА Юлія Світлична привітала випускників та підкреслила, що спеціальність, яку вони отримали, надзвичайна важлива для держави.

-Сьогодні автомобільно-дорожня галузь дуже швидко розвивається. Ви знаєте, в якому стані знаходяться дороги України, вони давно чекають на ремонт. І саме ви — молоді професіонали, які зможуть виправити цю ситуацію, — звернулася Юлія Світлична до присутніх.  — Я бажаю вам знайти гідне місце в житті держави. Обласна влада — з вами, разом ми зможемо збудувати стійке майбутнє нашої країни.

Ректор університету Анатолій Туренко також наголосив на тій великій роботі, яка проводиться в країні для відновлення доріг.

-Президент і Кабінет міністрів сьогодні роблять все, щоб відродити нашу галузь. Такого фінансування ремонту доріг, яке є сьогодні, за часів незалежності України ще не було, — підкреслив Анатолій Туренко.

Також він подякував  Юлії Світличній за те, що вона особисто контролює ці роботи в Харківській області і допомагає випускникам працювати максимально ефективно.

Загрузка…