Світлична: «Пишаємося харківськими спортсменками»

фото інтернет

Сьогодні, 6 вересня, голова ХОДА Юлія Світлична зустілась з збірною командою України з синхронного плавання в Палаці спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи. Керівник області зазначила, що харківські спортсменки своїми результатами прославляють не тільки нашу область, але і всю Україну далеко за її межами.

-Ті результати, які показує ваша команда, дійсно, вражають. У світовій серії ви отримали 34 нагороди, 17 з яких – золоті. І це тільки цього року! Чемпіонки Європи та ще 6 європейських нагород! 7 кг спортивних перемог. Не маю жодних сумнівів, що наступний сезон буде ще більш яскравим. Харківська ОДА завжди поруч. Будемо підтримувати, будемо вболівати! Ми надзвичайно пишаємося тим, що збірна України складається саме з харківських спортсменок. Тільки вперед, до нових вершин і до нових звершень, — сказала Юлія Світлична.

Головний тренер збірної команди України з синхронного плавання Світлана Саїдова подякувала Юлії Світличній за постійну увагу до харківських спортсменів, відзначивши, що обладміністрація системно підтримує розвиток спорту в регіоні.

-Я пишаюся своїми спортсменами і тренерами. У нас зіркова команда. І ми всі разом працюємо, створюємо легенд спорту, — наголосила Світлана Саїдова.

Також в ході зустрічі Юлія Світлична вручила грошові винагороди харківським спортсменкам та їх тренерам, які у складі збірної України вибороли срібні медалі на чемпіонаті світу серед юніорок, що проходив у місті Будапешт (Угорщина) з 18 по 22 липня 2018 року. Також спортсменки привезли золоті, срібні та бронзові нагороди з чемпіонату Європи з синхронного плавання, що відбувався з 3 по 7 серпня 2018 року у місті Глазго (Великобританія).

https://www.facebook.com/100002235311576/posts/1834536306630862/

Загрузка…