Світлична «У Кегичівському районі обговорили стан справ»

фото інтернет

Сьогодні, 27 липня, голова ХОДА Юлія Світлична відвідала Кегичівський район з робочим візитом, де обговорила  з людьми та місцевою владою стан справ.

-Десятиріччями до невеликого району уваги було небагато, зате проблем накопилося дуже багато. Категорично з цим не згодна, будемо виправляти, — написала керівник області на своїй сторінці у Facebook. -Продовжимо ремонт центральної районної лікарні, дитяче відділення вже відремонтоване, на черзі терапевтичне, допоможемо й з медичним обладнанням. У місцевому Ліцеї, де навчається понад 600 учнів, також будуть тривати ремонтні роботи. Ну і звичайно без подарунків ніяк. Новий шкільний автобус до навчального року абсолютно не зайвий! І це тільки початок. Підтримка району буде системною.

Вона зазначила, що виконується повна реконструкцію будівлі, в якій розміститься Центр дитячої та юнацької творчості, а також буде завершено відновлення районного Будинку культури. Окрема увага приділяється ремонту доріг та закладів гуманітарної сфери.

А також буде реалізовано проект «Енергія світла» — відразу у чотирьох населених пунктах з’явиться сучасне вуличне освітлення.

https://www.facebook.com/100002235311576/posts/1771971392887354/

Загрузка…