Кегичівський ліцей з нового навчального року стане опорним закладом

фото інтернет

Під час робочої поїздки до Кегичівського району голова ХОДА Юлія Світлична завітала до місцевого ліцею, де навчаються 630 дітей та поспілкувалась з колективом. Нещодавно в закладі освіти завершили великий обсяг капітальних робіт, провели часткові внутрішні ремонти та зараз розпочинають реконструкцію даху.

— З 1 вересня наша школа буде опорною, — розповідає директор закладу Тетяна Руденко. – Останнім часом у нас дуже багато зроблено. У два етапи замінили всі вікна – а їх у нас 318. Уже йде ремонт даху, готуються проекти на реконструкцію всіх корпусів. Школу побудовано в 1975 році, і з тих часів великих коштів у оновлення не вкладалося. Ми дуже вдячні Юлії Світличній та нашому голові РДА Роману Гончарову за те, що вони повернулися обличчям до нашої школи.

Серед приміщень, які вже оновили в школі, — кабінет інформатики. Для нього закупили нові меблі та сучасну техніку. Оглянувши проведені в школі роботи, голова ХОДА наголосила, що робота щодо оснащення ліцею новітнім обладнанням буде продовжена. Вже виділені кошти, і новітні кабінети надійдуть до школи, яка стане з нового навчального року опорною. Також Юлія Світлична передала керівництву ліцею ключі від нового шкільного автобуса, який тепер підвозитиме учнів на заняття.

Загрузка…