Жахливе вбивство в Харкові

Слідчі прокуратури довели у суді вину сина, який жорстоко вбив свою маму

фото інтернет

Трагедія сталась у листопаді 2016 року, коли син зв’язав матір та задушив подушкою, а потім взяв ніж та вдарив вже мертву жінку понад 40 разів у живіт, оскільки хотів довести свій умисел до кінця. Про смерть жінки дізнались тільки на четвертий день після вбивства. Батько хлопця добряче випивав та декілька днів не міг потрапити по квартири та коли син нарешті відчинив, то батько побачив що на руках юнака дрібні розсічення, а на шиї – синці. Тіло жінки лежало на дивані і було вкрито ковдрою. Чоловік попросив сусідів викликати швидку медичну допомогу та поліцію.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Ігор Чуб, у ході досудового та судового слідства син кілька разів змінював свої покази. Спочатку він казав, що вони з мамою домовилися покінчити життя самогубством через фінансову скруту. Пізніше розповідав, що не вбивав жінку і це зробив батько. Проте у ході слідства було зібрано достатньо доказів, що підтвердили винуватість молодика.

Згідно з висновками судово-психіатричної експертизи на момент скоєння злочину молодик міг усвідомлювати свої дії та керувати ними, застосування примусових заходів медичного характеру не потребує. Київський районний суд м. Харкова визнав винним 23-річного безробітного харків’янина в умисному вбивстві своєї 50-річної мами (ч. 1 ст. 115 КК України) та призначив молодику покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Загрузка…