Світлична: українське суспільство відчуло всю міць та силу волонтерського руху в найбільш важкі часи

Голова ХОДА, Ю. Світлична, надала коментар з нагоди Міжнародного дня волонтера

Світлична: українське суспільство відчуло всю міць та силу волонтерського руху в найбільш важкі часи
фото интернет

Сьогодні ми вітаємо найактивніших та найбільш небайдужих громадян України. Тих, для кого допомога ближньому стала невіддільною частиною життя.

Українське суспільство відчуло всю міць та силу волонтерського руху в найбільш важкі часи. Допомога добровольців була вкрай важливою під час подій Революції Гідності та в зоні АТО, під час масового переселення жителів Луганської та Донецької областей із зони конфлікту.

Ця сила щирого пориву прийти на допомогу надзвичайно важлива і зараз. Харківські волонтери реалізують сотні проектів, допомагаючи впроваджувати інклюзію, порушувати й вирішувати гендерні питання, розвивати туристичні можливості Харківщини, укріплювати матеріально-технічну базу закладів охорони здоров’я, проводити спортивні й культурні заходи…

Активний розвиток волонтерського руху та громадянського суспільства є невіддільною частиною обраного Україною шляху розвитку, ствердження європейських цінностей у житті нашої держави.

Спільними зусиллями ми розбудовуємо сильну, успішну та європейську Україну. Країну з небайдужим суспільством та активною й конструктивною владою.

Шановні волонтери, ви є прикладом того, як можна власноруч зробити кращим світ навколо. Вітаю зі святом! Бажаю наснаги, нових ідей, сил та здоров’я на їх реалізацію.

Загрузка…