Світлична взяла участь у нараді «Укрзалізниці» та провела особистий прийом громадян

фото інтернет

19 березня голова ХОДА ознайомилась з роботою підприємства «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», де взяла участь у нараді з керівництвом, а також поспілкувалась з колективом та провела особистий прийом громадян. Під час робочої наради керівник області зазначила, що Південна залізниця продовжує розвиватися, пасажиропотік постійно збільшується, вантажопотік та підвищується якість роботи., а також повідомила про те, що за рік планують завершити будівництво довгобуду – житлового будинку на вул. Малиновського, де 110 квартир призначені для працівників Південної залізниці.

— Важливим є те, що керівництво «Укрзалізниці» та обласна державна адміністрація розуміють, що окрім розвитку самої сфери, потрібно ще й піклуватися до людей. За 2018 рік у планах підвищити зарплату співробітникам Південної залізниці мінімум на 20%, — наголосила Юлія Світлична.

Як відзначив в.о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов, дуже важливо для такого великого підприємства, як «Укрзалізниця підтримка з боку керівництва Харківської області.

-Ми працюємо в усіх регіонах країни, і підтримка місцевого керівництва необхідна для того, щоб вирішувати і питання соціального забезпечення наших працівників, і для кращої комунікації задля визначення потреб населення, — відзначив Євген Кравцов, — Плануємо виділити на оновлення компанії майже 27 млрд грн. Програма оновлення «Укрзалізниці» на сьогодні вже розпочала свою дію. Наше з вами завдання – її виконати в строк та якісно.

Голова ХОДА повідомила, що з Євгеном Кравцовим обговорили питання залучення харківських підприємств до програми оновлення «Укрзалізниці», а саме завантаження харківських підприємств, що працюють на цей ринок, замовленнями з державного бюджету.

Загрузка…