Світлична: «Харківська область цього року набула іншого статусу»

фото інтернет

Сьогодні, 27 грудня, в облдержадміністрації під керівництвом голови ХОДА Юлії Світличної відбувся прийом з нагоди вручення державних нагород.

-Можу впевнено сказати, що завдяки плідним загальним зусиллям нам вдалося зробити майже неможливе. Харківська область цього року набула іншого статусу. Ми багато будували та багато ремонтували. У кожному районі, кожному місті проходили реконструкції, ремонти, будівництво. Можу запевнити, що, спираючись на загальну підтримку, ентузіазм та працездатність таких людей, як ви, ми зможемо зробити набагато більше наступного року, — сказала Юлія Світлична.

Вона відзначила, що на наступний рік є велика кількість завдань та планів — будівництво нових шкіл, амбулаторій, відкриття філармонії, на яку люди чекали майже 10 років. Також початок будівництва нового онкологічного центру, ще більше ремонтів шкіл, дитячих садочків, центрів адміністративних послуг, доріг.

Передаючи державні нагороди видатним діячам Харківської області, голова ХОДА наголосила на важливості внеску кожного, зробленого в загальний результат.

-Серед вас – представники різних професій: аграрії, правоохоронці, представники місцевого самоврядування, лідери громадської думки, спортсмени, люди культури, матері-героїні, депутатський корпус. Вклад ваш надзвичайно важливий, адже ви кожного дня професійно та віддано слугуєте своїй державі. Знаю та вірю в результат людей діла, — сказала Юлія Світлична.

Серед нагороджених – Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін. Він отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня та наголосив, що це нагорода – всієї команди, що розбудовує Нововодолазьку ОТГ. За підтримку голові ХОДА подякував начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець. Цього року він отримав звання Заслуженого будівельника України.

Завершуючи захід, Юлія Світлична привітала всіх присутніх з новорічними та різдвяними святами та побажала нових досягнень та перемог.

Загрузка…