Світлична: «Харківській філії «Укрпошти» передано 37 нових авто»

фото інтернет

16 квітня голова ХОДА Юлія Світлична зустрілась з колективом Харківської філії ПАТ «Укрпошта» та провела нараду з керівництвом підприємства. Під час наради обговорили подальший розвиток «Укрпошти», підвищення якості послуг, що надаються населенню області, та покращення умов праці для співробітників підприємства, а також обласній філії передали сучасну техніку.

-Харківській філії «Укрпошти» передано 37 нових авто. Це оновлення автопарку на 25 відсотків – такого в нашій області не було дуже давно. Нові автівки обслуговуватимуть не тільки місто Харків, але й 7 районів області — їздитимуть у найвіддаленіші села прикордонних районів. Сьогодні домовилися про те, що «Укрпошта» буде розвивати, в тому числі, й логістичні свої можливості на території області, а обласна державна адміністрація цьому сприятиме, — відзначила Юлія Світлична.

А також в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський наголосив, що деяким старим автівкам було за 30 років, а середній вік автопарку «Укрпошти» складав близько 14 років. Говорячи про плани, в.о. гендиректора ПАТ «Укрпошта» відзначив, що разом з оновленням автопарку оновлюватиметься й комп’ютерна техніка.

-Ми поставили за мету до кінця червня цього року обладнати комп’ютерами всі відділення «Укрпошти» в селах, де мешкають понад 2000 населення, – це близько 1900 населених пунктів у країні, — розповів  Ігор Смілянський.

Голова ХОДА Юлія Світлична та в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський під час спілкування з колективом повідомили про заплановане цього року зростання зарплат у харківській філії.

https://www.facebook.com/svit.yuliya/posts/1643446722406489

Загрузка…