Світлична запросила до співпраці з Харківською областю компанію Нyundai

фото интернет

В ході зустрічі 6 квітня голова ХОДА Юлія Світлична та віце-президент Hyundai Corporation Ю Хосонг обговорили можливі напрямки реалізації спільних проектів і залучення інвестицій. Керівник області відзначила широкий спектр можливостей промислових підприємств регіону, а також високий кадровий потенціал і якість підготовки фахівців робітничих та інженерних професій.

-Ми відкриті для співпраці з міжнародними компаніями й готові спільно реалізовувати проекти, в тому числі такі, що мають інноваційну складову, — сказала Юлія Світлична.

А також підкреслила, що в регіоні є промислові майданчики, які здатні виробляти все необхідне для сфери залізничного господарства.

Ю Хосонг повідомив, що в Харківській області вже працює база компанії, котра здійснює ремонт залізничного рухомого складу, а зараз підприємство розглядає можливості розширення своєї присутності в регіоні.

-Ми із задоволенням розглянемо всі наявні у вас інвестиційні пропозиції. Крім залізничного транспорту, ми також займаємося міським транспортом, а також іншою технікою, зокрема, виробляємо автомобілі швидкої допомоги. Ми збираємося брати участь у всіх тендерах, які проводяться в цих сферах, — зазначив віце-президент Hyundai Corporation.

Юлія Світлична запевнила керівництво компанії в повній підтримці з боку керівництва області — в рамках закону та запросила керівництво компанії Нyundai взяти участь у міжнародному економічному форумі, який традиційно пройде в Харкові у вересні.

Загрузка…