Світло буде по всій Харківський області, так запевнили в ХОДА

Світло буде по всій Харківський області, так запевнили в ХОДА

Ініційований Юлією Світличною проект «Енергія світла» стартував у регіоні цього року. Він розрахований до 2020-го. За цей час заплановано вирішити питання освітлення в усіх населених пунктах області. Вже до кінця цього року вуличне освітлення з’явиться у 137 населених пунктах. Роботи вже провели в Балаклійському, Дергачівському, Коломацькому, Купянському районах. Наразі тривають роботи з влаштування вуличного освітлення в смт Дворічному та вирішується питання щодо визначення підрядника робіт по с. Гряниківці та Гороб’ївці. Про це розповіли під час брифінгу в Управлінні паливного-енергетичного комплексу ХОДА.

У Барвінківському, Ізюмському, Великобурлуцькому, Зміївському, Кегичівському, Красноградському, Нововодолазькому, Первомайському, Шевченківському районах, Чкалівській ОТГ, у місті Куп’янськ відновлення вуличного освітлення проводиться згідно графіку,  так вже закінчені роботи по вулиці Кузнечній. У Близнюківському, Борівському, Сахновщинському, Харківському районах та Золочівській ОТГ підрядні організації також працюють за графіком. У Валківському, Лозівському, Печенізькому, Чугуївському районах та Зачепилівській ОТГ заключені договори з підрядними організаціями, йдуть роботи.

Нагадаємо, ініційований головою ХОДА Юлією Світличною проект «Енергія світла» передбачає повне вирішення проблем освітлення в усіх населених пунктах області протягом 2018 – 2021 років. На першому етапі — в 2018 році — світло з’явиться на 300 вулицях у 138 населених пунктах області.

Загрузка…