У Харкові лідера націоналістів вітала повна зала

У Харкові лідера націоналістів вітала повна зала
фото Insidernews

У свій День народження засновник «Нацкорпусу» закликав до боротьби та озвучив простий рецепт порятунку України

Спекотна погода не стала на заваді харківським націоналістам. Актова зала Radmir Plasa була наповнена людьми різного віку. Кремезні хлопці та спортивні дівчата «Нацкорпусу» контрастували із бабусями та дідусями. Правозахисники, активісти, журналісти, представники дружніх до «Нацкорпусу» політичних сил та просто люди, яким не байдужа доля України зібралися разом попри спеку. Усі вони прийшли на зустріч із лідером «Національного корпусу» Андрієм Білецьким. Народний депутат та харків’янин приїхав на зустріч із ними у свій 39-й рік народження.

  • Та він ще молодий зовсім. Але ж який лідер! — перемовляються між собою двоє чоловіків похилого віку у «гавайських» сорочках.

Якщо облишити зайвий пафос було видно та чутно на Білецького тут чекали, його тут… люблять. І справа не у якомусь нездоровому фанатизмі. Ні. Лідер «Нацкорпусу» харків’янин. Він місцевий і добре знає чим живе Харків та область. Крім того, харків’яни завжди полюбляли сильних та дієвих лідерів.

Зустріч почалась із короткого звіту про діяльність «Національного корпусу» у Харкові та регіональному об’єднанні «Терен схід» загалом. Мова йшла про ряд проектів із жіночої самооборони, донорства крові, залучення молоді до спорту та здорового образу життя. Було продемонстровано відеоролик про боротьбу із продажними суддями, загарбанням водоймі, наркоторгівлею та сепаратизмом. Взагалі, згадуючи про «Нацкорпус» одразу на думку спадає слово-ассоціація «боротьба». Про неї та не лише про неї й говорив Андрій Білецький у своєму звернені до земляків. Ситуацію в країні він назвав катастрофічною і озвучив п’ять. На його думку головних проблем України.

Першою нардеп очікувано назвав війну з Росією.

  • Люди вже звикли до думки, що якщо фронт не рухається з 2015 року, то ситуація буде такою завжди, принаймні десятки років. Це не так, бо насправді ситуація постійно змінюється. Причому не на користь нашої країни. Якщо у 2014 році ми мали Росію як загрозу у якості флоту в Криму. То зараз ми маємо цю загрозу по 80% нашого кордону, — каже Андрій Білецький.

З його слів Росія вела підготовку до захоплення Криму з 1991 року і здатна й надалі чекати моменту, щоб захопити усю територію України. Без цього, вважає Білецький, без контролю над Україною Росія не може стати повноцінною імперією.

Критично висловився нардеп і з приводу реформування українського війська:

  • Це не реформа війська, це реформа «показухи».

Другою проблемою України лідер «Нацкорпусу» вважає депопуляцію українців. Старіння нації, зменшення народжуваності, масова міграція за кордон – це все може позбавити українців вже завтра шансу на гідне майбутнє.

  • Наші прем’єр-міністр та президент вихваляються тим, скільки українців виїхало за кордон. А мали б навпаки робити все, щоб ті поверталися. Це абсурд – переконаний Андрій Білецький.

Третьою проблемою він визнав корупцію. І пояснив, боротися із цим ганебним явищем можна лише докорінно змінивши систему влади в Україні.

  • Для цього необхідні люди зі сталевим стержнем, люди здатні діяти жорстко…пробачте на слові – люди з яйцями! – впевнений нардеп.

Іншими проблемами України він визнав безпеку населення, яку неспроможна забезпечити «нова поліція» та деморалізацію українців, що зневірились у своєму майбутньому. Але вихід є:

  • Потрібно виховувати власну справжню еліту. А вона вигартовується лише у праці та боротьбі. Хтось каже, що у «Нацкорпусі» забагато молодих та недосвідчених людей… Але в чому вони не досвідчені? У корупції та розкраданні держави? Такий досвід нам не потрібен. А молодість, це перевага – чи ви знаєте людину, що раділа б своєму старінню? Молодість має вогонь в очах, молодість має запал і фізичний запал також!

До влади «Нацкорпус» не збирається йти на одинці – це має бути об’єднання націоналістичних сил України.

На останок Андрія Білецького гучними оплесками привітали із Днем народження. А він, у свою чергу, подякував харківським активістам «Терену Схід» за старанну роботу та допомогу простим людям. На думку лідера партії ця «реклама» значно краща за будь яку агітацію на біг-бордах чи у ефірі ТБ.

Загрузка…