У Харкові розпочала роботу «Політична Говерла»

Громадська організація «Експертиза Реформ» напередодні виборів президента України розпочала новий новаторський проект. Його суть полягає в тому, що кандидати в Президенти або їх довірені особи подають свою програму, відповідають на запитання експертів, і все це в присутності «публіки». Вступні питання, практично для всіх однакові — Як вони бачать майбутнє України? Що пропонують виборцеві? Як готові втілювати в життя свої програмні гасла? А ось далі експерти задають не завжди «зручні» запитання. Питання, після яких, у присутніх в залі виборців не повинно залишатися не зрозумілих місць в передвиборчій програмі кандидата.

Першим учасником проекту став Олександр Савченко, довірена особа кандидата в президенти України від партії «Розумна сила» Олександра Соловйова. Майже півтори години спілкування не залишили «темних місць» у програмі кандидата. Висновки з отриманих відповідей присутні змогли зробити самостійно.

Залишається додати, що 27 лютого о 14.30 в хабі «Говерла» пройде зустріч експертів з народним депутатом і кандидатом в президенти Віталієм Купрієм. Адреса хаба: майдан Конституції, 1; 7 під’їзд, 2 поверх

Загрузка…