Український бізнес отримає кредити

Державний «Ощадбанк» уклав договір із Європейським інвестиційним банком і Європейським інвестиційним фондом для кредитування малого та середнього бізнесу в Україні.

Український бізнес отримає кредити
фото интернет

Угода підписана в рамках ініціативи EU4Business та передбачає виділення 50 мільйонів євро. Всі отримані кошти «Ощадбанком», будуть спрямовані для надання кредиту малому та середньому бізнесу в Україні. Договір уклав Андрій Пишний, голова правління «Ощадбанку», Бруно Деніс, голова представництва Європейського інвестиційного банку в Україні, та Мартінс Янсонс, старший фінансовий менеджер Європейського інвестиційного фонду.

За словами Хьюга Мінгареллі, голови представництва Європейського Союзу в Україні, зараз ЄС націлений на те, щоб підтримати ріст економіки України та створити робочі місця. Також Мінгареллі зазначив, що на підтримку Європейського Союзу окрім «Ощадбанку», можуть розраховувати й інші учасники економічного ринку.

Андрій Пишний, в свою чергу, підтвердив намір «Ощадбанку» й надалі активно розширювати співпрацю з фінансовими установами ЄС, додавши, що ця угода не є останньою.

Договір, підписаний в рамках ініціативи EU4Business, націлений на розвиток малого та середнього бізнесу шляхом фінансування.

Загрузка…